A lap címe: Szedd le magad
Kezdő oldal Eper Barack Alma És a többi Képek, beszámolók Miből lesz a ...

 

Az első eprek

Szedd Magad Facebook oldal,
2012. május 25.

Székesfehérvár mellől, Csaláról ma ilyen csodaszép eprekkel távoztak a vásárlók! Most két napot pihennek a palánták. Legközelebb hétfő reggel 7-től lehet vadászni a szép érett eprekre.

   Babits Dorina
eprek dobozban

 

Őszibarack helyzetkép

Szedd Magad Facebook oldal,
2012. aug. 19.

Múlt héten pénteken jártam Csalán és Pátkán, mindkét helyen nagyon jóféle barackok vannak. A pátkai fehérhúsú gyönyörű és érett, a csalai fehérhúsú még csak akkor kezdett érni, viszont a sárga nagy volt, finom és édes, mindkét helyre érdemes ellátogatni.
Erre tett még egy lapáttal Szob, ahol most csütörtökön voltam. Még a pátkainál is egy kicsit nagyobb fehérhúsú barackot szedtem, jó fél óra alatt 23 kilót, azt hiszem ez mindent elmond a méretről. Mindhárom hely erősen ajánlott, távolságban is kb. ugyanannyi Pesttől (60-70 km), a Dunakanyar persze gyönyörű látványra is, bár személy szerint az odáig vezető M2... hát nem a favoritom, de a 12-es út menti látvány kárpótol. No meg a szobi barack... :) Ja, és mindhárom helyen 250 HUF/kg.

   Molnár János

 

Pomázi zsákmány

Szedd Magad Facebook oldal,
2011. július 16.
Ilyen zsákmányunk volt ma Pomázon
a Dobogókői úton.

  Fischer Tamás
láda_barack

 

Almák a Fruttamas-kertből

Szedd Magad Facebook oldal,
2013. szeptember 19.
Egy kedves szedd magados család tegnapi zsákmánya a Hajdúhadházi Fruttamas kertből. Pénteken, szombaton és vasárnap is mindenkit szeretettel várunk!

  Babits Dorina
almák dobozban

 

80 kg alma várja a telet a tárolónkban - mi még nem annyira.

Szedd Magad Facebook oldal,
2013. szeptember 22.
Évek óta járok almát szedni Pomázra, idén sikerült elvinni végre a fiúkat is. Nagyon élvezték, mindketten szedtek az oviba, suliba, na és persze a Mamának is!
Unokákkal hatékonyabb volt az almaszüret - 80 kg alma kb. 1 óra alatt!
Gyönyörűek, egészségesek.
(A gyerekek is! - a szerk.)

  Bacsó Ilona
unokák az almáskertben unokák az almáskertben« Lap elejére »   « Vissza a kezdő lapra »  Utolsó frissítés: 2015. március 16.   Kapcsolat: pointhu